Popboks - Hladno pivo uz Green Day u Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 19.12.2012. 10:18 · 1

Hladno pivo uz Green Day u Beogradu

Pored Green Daya na koncertu Calling 2013 nastupiće i hrvatski sastav Hladno pivo.

Hrvatski sastav Hladno pivo nastupiće na Calling 2013 koncertu u Beogradu (Kalemegdan, Donji grad) 27. maja sledeće godine. Kao glavni izvođač na ovom događaju najavljen je američki bend Green Day. Ulaznice za Calling 2013. mogu se nabaviti preko prodajne mreže Eventima po cenama od 2.790 (parter 2), 3.390 (parter 1), i 3.990 (fan pit) dinara.

"Ljudi što reći... Veliko, veliko i veliko zadovoljstvo je podjeliti scenu sa tako velikim svjetskim bendom. Pozivam vas sve da dođete 27. maja na Kalemegdan da se zajedno veselimo", navodi se u izjavi frontmena Hladnog piva Mileta Kekina koju je organizator Callinga dostavio medijima.

Hladno pivo su pre mesec dana promovisali spot za numeru Pravo ja, sa aktuelnog albuma Svijet glamura

:: KUPITE ULAZNICE ::

::



Komentari

  • Gravatar for Dovla
    Dovla (gost) | 20.12.2012. 15.04.43
    Svako malo pa Hladno pivo..Aman više!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.