Popboks - Video: Artan Lili - Džoni [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.02.2013. 14:59 · 3

Video: Artan Lili - Džoni

Beogradski noise-pop trio Artan Lili izbacio je spot za prvi singl - Džoni. Režiju i kameru potpisuje Željka Veljković, montažu spota je uradio Siniša Galić, a za kompletnu audio produkciju je zaslužan Meat Boutique.

Beogradski noise-pop trio Artan Lili izbacio je spot za prvi singl - Džoni. Režiju i kameru potpisuje Željka Veljković, montažu spota je uradio Siniša Galić, a za kompletnu audio produkciju je zaslužan Meat Boutique (alijas Davora Sopića, člana grupa Nežni Dalibor i ŽeneKese).

Spot je snimljen krajem prošle godine u Beogradu. Grupa trenutno radi na novim pesmama čija premijera se očekuje uskoro. Komentari

 • Gravatar for Xhaferi Myftaraj
  Xhaferi Myftaraj (gost) | 05.02.2013. 09.51.28
  sjajno!
 • Gravatar for nik
  nik (gost) | 05.02.2013. 10.58.56
  artane brate shvati me, kidas me totalno
 • Gravatar for daniel k.
  daniel k. (gost) | 05.02.2013. 22.51.02
  super!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.