Popboks - Buđenje Verzije 2 [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.02.2013. 14:14 · 3

Buđenje Verzije 2

Beogradska rock trojka Verzija 2 objavila je debi album Probudi me.

"Druga verzija stvarnosti, nešto što će vas probuditi bar u tih trideset minuta koliko traje album. Album bez ulepšavanja oslikava realnost života, težinu vremena današnjice koju je svako osetio, živeći i prilagođavajući se načinu života na ovim prostorima. Muzika i emocije u skladu sa situacijom", objašnjavaju koncept prvenca članovi grupe u sastavu Aleksandra Marković (vokal i bas gitara), Miloš Marković (gitara) i Dejan Nikolić (bubanj).

Omot za ovo izdanje radio je Ben Brown, saradnik Tonyja Levina i Bon Jovija. Grupa je album snimila u sopstvenom studiju, on se može besplatno preuzeti sa zvaničnog sajta grupe, a ispod možete pogledati prigodan teaser. Komentari

 • Gravatar for promusic
  promusic (gost) | 11.02.2013. 20.58.59
  Zar vi ne znate moj komentar?
 • Gravatar for Fuad Rifka
  Fuad Rifka (gost) | 12.02.2013. 08.24.24
  zvuci ko mbv sa Sladjanom Milosevic na vokalima
 • Gravatar for Fan
  Fan (gost) | 14.02.2013. 16.54.21
  Ljudi, obavezno pratite koncertna desavanja ovog benda! Ja sam bio na 2 njihove svirke. Oni su kao masine. Precizno, ustimovano jednom recju perfektno. Ko voli tvrdji zvuk neka ne zali para i vremena da ih cuje!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.