Popboks - Video: Lude žene & Zoran Predin - Moja draga [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.02.2013. 09:11 · 2

Video: Lude žene & Zoran Predin - Moja draga

Užička grupa Lude žene snimila je spot za numeru Moja draga

U pesmi kao vokal gostuje slovenački muzičar Zoran Predin.  Glavni likovi u spotu su muška i ženska silueta iza kojih se krije identitet Svetlane Radenković i Bojana Stevanovića. Režija za video Moja draga bila je poverena Mladenu Stojanoviću.

Lude žene trenutno rade na pripremi drugog albuma. "Album će nositi naziv Armija lavova, a pored Moje drage na njemu će se nalaziti još devet pesama. Produkciju potpisuje Saša Janković, sa kojim smo kroz sjajnu saradnju došli do nekih novih ideja", rekao je gitarista grupe Radovan Cicvarić. Pored njega Lude žene čine još i: Dušan Cicvarić, Aleksandar Kovačević, Zoran Đukić, Mihailo Majstorović i Viktor Kostadinov.

Video za numeru Moja draga možete pogledati dole.

 



Komentari

  • Gravatar for Папара
    Папара (gost) | 03.04.2013. 15.27.36
    Веоооомаааа куууллл
  • Gravatar for tozzinjo
    tozzinjo (gost) | 03.04.2013. 17.33.54
    "Glavni likovi u spotu su muška i ženska silueta iza kojih se krije identitet Svetlane Radenković (...)" ja vidjeh siluetu i procitah ovo na brzinu pa pomislih "svetlane raznatovic"?????
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.