Popboks - Hladno pivo počeli rad na novom albumu, ostali bez trubača Stipe Mađor Božinovića [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 15.04.2013. 11:20

Hladno pivo počeli rad na novom albumu, ostali bez trubača Stipe Mađor Božinovića

Grupa Hladno pivo ostala je bez trubača Stipe Mađor Božinovića koji je posle 14 godina odlučio da napusti bend.

Hladno pivo su na svojoj zvaničnoj internet stranici potvridli da ih je Stipe Mađor Božinović napustio, kao i da bend neće tražiti novog trubača, već da će njegovo mesto popuniti multiinstrumentalista Deda koji je do sada svirao samo klavijature.

Bend je u međuvremenu u studiju Present snimio novu pesmu i tako započeo rad na novom albumu. Hladno pivo su za nekadašnji praznik u SFRJ Dan mladosti (25. maj) zakazali koncert u Zagrebu. Hrvatska grupa će 27. maja nastupiti u Beogradu kao predgrupa na koncertu Green Day

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.