Popboks - Franz Ferdinand u avgustu objavljuju novi album [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.05.2013. 11:42 · 1

Franz Ferdinand u avgustu objavljuju novi album

Škotska grupa Franz Ferdinand najavila je da će u avgustu objaviti četvrti studijski album 'Right Thoughts, Right Words, Right Action'.

Franz Ferdinand su poslednji album Tonight objavili 2009. godine. Grupa je u saopštenju povodom novog albuma Right Thoughts, Right Words, Right Action navela da se na njemu mogu očekivati "mnogobrojne zanimljive saradnje sa drugim muzičarima". Za sada se zna da će kao vokal u jednoj pesmi gostovati Roxanne Clifford iz grupe Veronica Falls.

Škotska grupa je u Beogradu nastupila 2008. godine, kada je održala koncert u Kombank areni, a prethodno su 2006. svirali na Exitu.Komentari

  • Gravatar for kofein
    kofein (gost) | 18.05.2013. 14.34.43
    zar nisu bili i 2004te na exitu?
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.