Popboks - Brian May: Nadam se da će emisije Idol, Talenat i Voice uskoro umreti prirodnom smrću [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.05.2013. 12:47 · 3

Brian May: Nadam se da će emisije Idol, Talenat i Voice uskoro umreti prirodnom smrću

Britanski muzičar Brian May smatra da televizijska pevačka takmičenja poput 'Talenat' i 'Voice' degradiraju muziku.

"Žao mi je što ovo moram da kažem, ali Voice je najdosadniji, najgluplji i najdepresivniji televizijski šou ikada. Takva takmičenja poput Voice, Talenat i Idol su ustvari najveća uvreda za muziku", rekao je nekadašnji gitarista grupe Queen.

Brian May je dodao i da smatra da njegove kolege koje pristaju da budu sudije u takvim programima "sramote muzičku profesiju".

"Smuči mi se kada vidim da neki mladi izvođač skuplja hrabrost kako bi zadobio pažnju nekoga ko sedi nepristojno zavaljen u stolicu i posle kritikuje njegovu frizuru. Razočaran sam što su Tom Jones i mnogi drugi prihvatili da budu sudije u Britanija ima talenat. Nadam se da će takve emisije vrlo brzo umreti prirodnom smrću jer niko više neće želeti da se takmiči u njima", zaključio je May.

Nekadašnji gitarista Queena izjavio je prošle godine da je malo nedostajalo da postane član grupe AC/DC.

 



Komentari

  • Gravatar for Zar ne?
    Zar ne? (gost) | 21.05.2013. 19.30.20
    Zanimljiva izjava, s obzirom da Queen trenutno radi sa pevacem Adamom Lambertom koji je postao poznat upravo preko emisije takve emisije - American Idol. :-)
  • Gravatar for Sofronije
    Sofronije (gost) | 21.05.2013. 22.07.48
    Poptpuno se slažem s čovekom, čudi me da nije bilo ove izjave ranije... od strane bilo kog muzičara. Još samo i ovi siroti muzičari s potencijalom da shvate da im ne treba debilni šou da bi se ostvarili.
    • Gravatar for Boz
      Boz (gost) | 22.05.2013. 11.29.07
      Bilo je i mnogo ranije od Morrisseya...
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.