Popboks - Video: Svi na pod! - Zlatne spirale [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.05.2013. 12:45 · 10

Video: Svi na pod! - Zlatne spirale

Beogradska grupa Svi na pod objavila je spot za pesmu 'Zlatne spirale' koji je prethodnih nedelja sniman u Beogradu i Pančevu

Pesmu Zlatne spirale producirao je sam bend u saradnji sa Sašom Habićem, a režiju je potpisao Darko Nikolić. U spotu se kao gosti pojavljuju Tibor Šmit, Ana Boltić, Matias Lazarević i Aleksandar Jokić.

"Snimanje spota za ovu stvar je bilo savršeno iskustvo. Otišli smo na Bajlonijevu pijacu, poneli ogroman zvučnik i pojačali do daske pesmu, potpuno spremni da čujemo reakcije raznih ljudi u prolazu. Za tih sat vremena provedenih na pijaci uspeli smo da osvojimo titule degenerika, narkomana, kurvi, a naše majke su verovatno štucale na svaka dva minuta. No, nije sve tako crno. Pokupili smo i dosta fanova, naročito romske populacije. Oni su nas oduševljeni snimali svojim mobilnim telefonima, igrali i smejali se sa nama. Jedna Romkinja nas je pitala kako se zove naš bend. Na moj odgovor Svi na pod, ona je oduševljeno odreagovala kao da nas sluša već sto godina: 'Aaa, Svilen pod'", navodi se u izjavi Bojane Vunturišević, pevačice Svi na pod.

Beogradska grupa je najavila da će rad na drugom studijskom albumu najverovatnije do kraja godine privesti kraju. Svi na pod su u proteklih šest meseci objavili i spotove za pesme Put i Do kraja sveta.

Pogledajte ispod video za numeru Zlatne spirale.

 



Komentari

  • Gravatar for šemsudin
    šemsudin (gost) | 21.05.2013. 20.53.20
    želim im sve najbolje sa tim romskim fanovim a i uopšte. ali kome treba borčanski hipsteraj?
    • Gravatar for stimulans
      stimulans (gost) | 27.05.2013. 10.51.12
      https://www.youtube.com/watch?v=-d39WOzR0Ug
  • Gravatar for fauthu
    fauthu (gost) | 21.05.2013. 23.16.46
    budim se često u borči...
  • Gravatar for svi na sto
    svi na sto (gost) | 21.05.2013. 23.25.56
    reatardirana prva strofa. nisu ni do sada imali neke super tekstove, ali ovo je baš, baš bez veze. refren je malo bolji, a video je onakav kakav su oni hteli. sve je baš onako kako su oni hteli, no bar ih mediji više ne guraju kao pre par godina, verovatno jer ih se nema gde "gurnuti". u svakom slučaju ću početi da vrištim.
  • Gravatar for
    pitmaravich | 22.05.2013. 09.49.08
    Izgleda da se ovde okuplja samo ekipa iz ovče
  • Gravatar for Jovan
    Jovan (gost) | 22.05.2013. 11.23.48
    Ovi klinci ubijaju. Imam utiska sve sto postaju bolji sve vise ih pljuju. Srbija definitivno ne zasluzuje ovakav bend. R&R pratim intenzivno i mogu slobodno da kazem da je ovo mnogo, mnogo dobro.
  • Gravatar for
    YokoOvoOno | 22.05.2013. 11.30.22
    Hvale je vredan svaki pokušaj da se u Srbiji pravi "pop" muzika koja odstupa od dens-narodnjačke matrice, između ostalog jer je aktuelna jednom godišnje, tokom izbora predstavnika za Pesmu Evrovizije. Kada mi prija - slušam je, kada ne - surfujem dalje. Konkretno, ovde je produkcija odlična, refren ulazi u uši, a spot je u skladu sa estetskim željama autora. Zanimljivo da kada raznorazni belosvetski šamani objave ovakvu pesmu, onda je to "ekspertima" vrhunski, ali od domaćeg benda ne može da prođe.
  • Gravatar for veselicinik
    veselicinik (gost) | 22.05.2013. 13.09.29
    joj... kakva grehota.... nadam se da ce se ovaj bend uskoro probuditi i shvatiti koliko su solidnih pesama upropastili neizdrživo šabanskim spotovima. ljudi, molim vas, nek im neko objasni da ovo nije ok i da doživljavamo transfer blama dok ovo gledamo.
  • Gravatar for vekavob
    vekavob (gost) | 22.05.2013. 15.45.05
    Pocetak spota je Live forever od Oasis sa stolicom na kuci. Ostatak je wtf sa ovim procelavim cudakom u belom. A i tekst je promasen. Bol rokenrol i sl rime.
  • Gravatar for LeBreg
    LeBreg (gost) | 04.06.2013. 00.16.39
    Pozdrav. Kada ste zadnji put videli ovako dobro i sa ljubavlju uradjen spot i muziku a da je iz SRBIJA!? Raduje me da dozivim ovakav audio vizualni uzitak a da je iz SRBIJA! Bez zajebancije, cini mi se da su jaci tekstovi, pomislio bi da su oni novi EKV, a popularnost kao da jesu bi im vec sada dao !
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.