Popboks - Video: Irie FM - Oh, Please (Live & Indian) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.05.2013. 10:13 · 1

Video: Irie FM - Oh, Please (Live & Indian)

Beogradski rege bend Irie FM je objavio novi spot za pesmu 'Oh, please' u produkcije Balkan Music Boxa.

Poslednji singl Oh, please (dostupan i za besplatan download) sa aktuelnog albuma Skills of the Youths snimljen je uživo u Beogradu, dok su za spot iskorišćeni video snimci sa turneje u Indiji koju su Irie FM održali tokom februara ove godine.

Vukašin Marković, lider benda, o indijskoj turneji i planovima benda kaže: „Indija je veliko avanturističko iskustvo, punjenje baterija, dokaz da muzika komunicira sa svetom. Prijemčivi Bombaj, užurbani Delhi, sjajna publika na Sula festu, super prijem. Naše igranje kamerama na putu, radost druženja i zajedničkog sviranja možete videti u spotu. Videom i singlom „Oh, Please“ opraštamo se sa albumom Skills i uveliko smo u procesu stvaranja novih pesama, koje počinjemo da predstavljamo uživo i na koncertima ovoga leta.“

Irie FM nastupa na festivalu Mikser u petak 31. maja u 22:30, a dan kasnije (1. juna) u požarevačkom Klubu KB.

Pogledajte ispod spot za pesmu Oh, Please (Live & Indian):



Komentari

  • Gravatar for Petaloud
    Petaloud (gost) | 14.06.2013. 13.29.28
    Ubedljivo najbolji vokal na sceni! Bravo!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.