Popboks - Ozzy Osbourne: Izvinite što ne zvučimo kao Justin Bieber [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 07.06.2013. 13:31 · 1

Ozzy Osbourne: Izvinite što ne zvučimo kao Justin Bieber

Frontmen grupe Black Sabbath Ozzy Osbourne izvinio se javnosti što nihov novi album '13' ne zvuči kao pesme Justina Biebera.

Ozzyiju Osbourneu su zasmetale kritike da njihov novi album ne spada po kvalitetu među kultna Black Sabbath izdanja.

"Jednostavno ne zvučimo kao Justin Bieber... Način na koji Black Sabbath pravi pesme je jednostavan: Uzmete rif Tony Iommija, dodate  stihove Geezera Butlera i pustite Ozzy Osbournea da peva. I gotovo. Da budem iskren, mi i ne razmišljamo mnogo o našoj muzici. Jednostavno je pravimo i to je to. Ali, onda se nađe na stotine pametnih ljudi koji će izneti razne teorije koje mi ne razumemo", izjavio Ozzy za nemački magazin DIe Zeit.

Ozzy je u intervjuu priznao i da nije bio siguran da li je novo okupljanje Black Sabbath dobra ideja pošto je "prvi pokušaj comebacka pre 12 godina bio neuspešan".

Frontmen Black Sabbath je pre mesec dana izjavio da se "drogirao i bio seronja prema ljudima poslednjih godinu i po".Komentari

  • Gravatar for Methademic
    Methademic (gost) | 08.06.2013. 06.03.05
    mozda "ne spada po kvalitetu...", ali opet zvuci mocno
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.