Popboks - Kanye West: Ja sam nesumnjivo Steve Jobs mode, kulture... [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 13.06.2013. 12:12 · 3

Kanye West: Ja sam nesumnjivo Steve Jobs mode, kulture...

Američki reper Kanye West izjavio je da očekuje da će njegovo ime imati sličan značaj kao ime osnivača i nekadašnjeg predsednika kompanije Apple Stevea Jobsa.

"Mislim da će Kanye West imati sličan značaj kao ime Stevea Jobsa. Ja sam nesumnjivo Steve Jobs interenta, mode, kulture... Tačka.", rekao je Kanye West u intervjuu za New York Times naglašavajući da njegov rad "nije ni upola cenjen kao dela Stevea Jobsa ili košarkaša Micahela Jordana".

Kanye West je u istom intervjuu naglasio i da "ne žali ni za čim u životu".

"Povezan sam sa najbitnijim albumima u svetu kulture u poslednje četiri godine i jedan sam od najuticajnijih autora poslednje decenije", zaključio je West.

Američki reper je pre dve nedelje imao problem jer mu je policija prekinula promociju novog spota New Slaves u Hjustonu.

 



Komentari

  • Gravatar for Liman
    Liman (gost) | 13.06.2013. 14.18.56
    Izjava koja još jednom potvrđuje da će ipak ostati najupamćeniji kao Gay Fish :P
  • Gravatar for diy
    diy (gost) | 13.06.2013. 22.04.44
    kakav kralj
  • Gravatar for tzetza
    tzetza (gost) | 20.06.2013. 15.14.33
    I ja sam Ajnštajn silikonskih grudi i muških rima.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.