Popboks - Jake Bugg: Na pola sam snimanja drugog albuma [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.06.2013. 10:42 · 1

Jake Bugg: Na pola sam snimanja drugog albuma

Engleski muzičar Jake Bugg izjavio je da je do sada stigao do polovine snimanja svog drugog albuma.

"Stigao sam do pola sa radom. Samo hoću da budem siguran da sam srećan sa onim što sam uradio i da vidim da li može da bude još bolje. Na ljudima je posle da vide da li će to uzeti, a ja im svakako neću ponuditi nešto sa čime nisam potpuno zadovoljan", rekao je Bugg za Absolute radio.

Jake Bugg je dodao i to da mu "uvek istovremeno na pamet padne više ideja za pesme", tako da na njima radi paralelno. Engleski muzičar je ranije najavio da će se na novom singlu Broken pojaviti bubnjar Red Hot Chili Peppers Chad Smith.

Jake Bugg je istoimeni prvi album objavio krajem prošle godine.

 



Komentari

  • Gravatar for kofein
    kofein (gost) | 17.06.2013. 11.39.00
    Decko je sjajan. Kakav prvi album! i odma pici drugi, tako treba.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.