Popboks - Nile Rodgers sa Chic otvara Exit festival [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.06.2013. 12:58 · 3

Nile Rodgers sa Chic otvara Exit festival

Američki kompozitor, gitarista i producent Nile Rodgers otvoriće 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi ovogodišnji Exit.

Nile Rodgers će u Novi Sad doći sa svojim bendom Chic, a prema najavi organizatora očekuje se da će svirati i numere koje je pravio za Duran Duran, Davida Bowiea, Erica Claptona, Madonnu i sve ostale poznate muzičare sa kojima je sarađivao još od sedamdesetih godina prošlog veka.

Američki muzičar je tokom karijere objavio četiri solo albuma i deset izdanja sa Chic. Rodgers spada među najaktivnije producente i kompozitore moderne muzike, a poslednji projekat na kome je radio bio je novi album sastava Daft Punk, odnosno pesme Get Lucky i Lose Yourself To Dance.

Organizatori Exita navode da promotivna cena ulaznice za prvi dan iznosi 1.000 dinara. Celokupan prihod od prodaje ulaznica za otvaranje festivala biće namenjen obnovi i promociji Petrovaradinske tvrđave.

Ovogodišnji Exit održaće se od 10. do 14. jula, a među glavna muzička imena koja će gostovati spadaju Atoms for Peace, Prodigy, Bloc Party...

 



Komentari

  • Gravatar for Disco is not dead
    Disco is not dead (gost) | 25.06.2013. 11.09.13
    Chic bez pokojnog Bernie Edwardsa, ali idem!
  • Gravatar for Everybody Dance
    Everybody Dance (gost) | 25.06.2013. 18.14.39
    "Organizatori Exita navode da promotivna cena ulaznice za prvi dan iznosi 1.000 dinara." Prvi put ovo vidim. Sta je ovo? Svejedno na prvi dan sad idem.
  • Gravatar for chicha glisha
    chicha glisha (gost) | 27.06.2013. 11.15.49
    sve sve ali 'najveci producent svih vremena'...recimo, ja mogu za taj vasar da kazem da je najveca prasinarnica svih vremena.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.