Popboks - Nile Rodgers neće svirati Get Lucky na Exitu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 02.07.2013. 10:48

Nile Rodgers neće svirati Get Lucky na Exitu

Nile Rodgers neće na Exit festivalu (10-14. jul) izvoditi numeru 'Get Lucky', koju je napisao za grupu Daft Punk.

Američki kompozitor je za magazin NME objasnio da u petak na Glastonbury festivalu nije izvodio Get Lucky jer je grupi Daft Punk dao obećanje da tu pesmu neće svirati bez njih. Nile Rodgers je potvrdio da isto važi i za sve ostale nastupe koje će ovog leta imati sa svojom grupom Chic.

"Nemamo konkretan sporazum da neću izvoditi Get Lucky. Nije da smo to sada stavili na papir sa potpisima. To je jednostavno stvar dostojanstva. Ona se nalazi na njihovom albumu, bez obzira ko je autor pesme. Čak i da nije na njihovom albumu, pitanje je da li bi Pharell Williams i ja uradili istu takvu Get Lucky. Niko me nije pitao da to ne izvodim, već sam im jednostavno sam rekao da to neću raditi", izjavio je Rodgers za NME.

Nile Rodgers će nastupiti na otvaranju Exit festivala 10. jula, a nema sumnje da i bez Get Lucky ima dovoljno hitova sa četiri solo i deset albuma koje uradio sa Chic.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.