Popboks - Video: Xanax - Reč iz filma [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.07.2013. 12:00

Video: Xanax - Reč iz filma

Beogradska grupa Xanax objavila je spot za novi singl 'Reč iz filma'.

Pesma Reč iz filma ne nalazi se na debi albumu Xanaxa Ispod površine. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu. Za kameru su bili zaduženi Marko Simić, Vukašin Atansković i Nikolaj Mrdalj. Montažu je uradio Nebojša Simeunović.

Produkciju singla Reč iz filma uradio je klavijaturista Dejan Stanisavljević, koji je novi član Xanaxa. Bend je najavio da priprema skori izlazak novog albuma.

Pogledajte ispod video za pesmu Reč iz filma.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.