Popboks - Sziget 09: Prodigy, Fatboy, Bloc, Calexico... [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 30.03.2009. 16:19 · 4

Sziget 09: Prodigy, Fatboy, Bloc, Calexico...

Glavne zvezde Szigeta ove godine će biti The Prodigy, Fatboy Slim, Klaxons, Bloc Party, The Ting Tings, Placebo i Calexico.

Festival će trajati od 12. do 17. avgusta, a organizatori se na svom sajtu hvale da su uprkos svetskoj ekonomskoj krizi uspeli da obezbede vrhunski program.

Glavne zvezde Szigeta ove godine će biti The Prodigy, Fatboy Slim, Klaxons, Bloc Party, The Ting Tings, Placebo i Calexico.

Festival će trajati od 12. do 17. avgusta, a organizatori se na svom sajtu hvale da su uprkos svetskoj ekonomskoj krizi uspeli da obezbede vrhunski program.

Bina sa world muzikom ove godine će imati znatno veći broj izvođača nego ranije, a osim Calexica, tamo će nastupiti grupa So Kalmery iz Konga, španski bend 08001, francusko-alžirski Speed Caravan, kao i italijanski bend Figli di Madre Ignota, koji svoju muziku opisuju kao Speghetti Balkan.



Komentari

  • Gravatar for ...
    ... (gost) | 30.03.2009. 15.47.36
    exit, patti smith u zagrebu, calexico u pešti...pa dajte ljudi, imajte milosti prema krizi...
  • Gravatar for plastikmen
    plastikmen (gost) | 30.03.2009. 22.07.52
    sta exit? ne zezajte molim vas. nikad slabiji lineup nije bio.
  • Gravatar for sm
    sm (gost) | 30.03.2009. 22.10.43
    i onda neko kaze da je sziget bolji od exita :) mrsavo je to za exit, a kako exit bude nastavio sa potvrdama, plasim se da ce biti i jos mrsavije...
  • Gravatar for gastrosbajtos
    gastrosbajtos (gost) | 31.03.2009. 11.48.31
    upoznao sam nekoliko zabarskih muzicara koji furaju balkan fazon i smesni su mi svi. ne znam zasto se toliko loze na to. Bez veze...nemaju ni srce, a ni m__a da sviraju balkansku muziku
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.