Popboks - Bivša zvezda američkog fudbala hteo da se obračuna sa Justinom Bieberom [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 30.05.2013. 12:07 · 1

Bivša zvezda američkog fudbala hteo da se obračuna sa Justinom Bieberom

Kanadski pevač Justin Bieber zamerio se Keyshawnu Johnsonu, bivšem igraču američkog fudbala.

Bieber je bivšu zvezdu New York Jetsa razbesno kada je svojim belim Ferarijem projurio kroz ulicu u Los Anđelesu u kojoj je brzina ograničena na 25 milja na sat (40 kilometara na sat). Keyshawn Johnson je u tom momentu bio na ulici sa svojom trogodišnjom ćerkom, a odmah potom je seo u svoj automobil i pratio Biebera do njegove kuće. Johnson je prema izveštaju policije najpre verbalno zapretio Bieberu u vezi sa njegovom rizičnom vožnjom, a potom je i krenuo ka njemu kada je shvatio da ga mladi pevač potpuno ignoriše. Do obračuna američkog fudbalera i tinejdžera ipak nije došlo pošto je Bieberovo obezbeđenje na vreme reagovalo da bi sprečilo sukob.

Steve Whitmore, portparol policije u Los Anđelesu, izjavio je da su organi reda dobili nekoliko prijava na Bieberovu opasnu i prebrzu vožnju, kao i da je iz pevačeve kuće stigao jedan poziv u kome se Johnson optužuje za ometanje tuđeg poseda. On je dodao i da će policija ispitati sve navode u vezi sa Bieberovom vožnjom. Keyshawn Johnson je prema navodima policije samo ispitan kao svedok u ovom slučaju i protiv njega neće biti napisana prijava.

Justin Bieber je pre mesec i po naljutio deo javnosti u Evropi tvrdnjom da bi Anne Frank da je živa bila 'Biberovac'. Kanadski tinejdžer je naljutio i nemačke vlasti kada je u Evropsku uniju pokušao da prošvercuje majmuna.

 



Komentari

  • Gravatar for
    DraganChe | 02.06.2013. 15.30.44
    Šteta što ga nije stigao i nalupao ga kao majmuna :-)
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.