Popboks - Dolazi Chuck Prophet [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.12.2008. 16:01 · 3

Dolazi Chuck Prophet

Američki singer-songwriter Chuck Prophet, nekada gitarista jednog od ključnih americana bendova Green on Red, nastupiće 25. februara u beogradskom Domu omladine.

Od 1990. je snimio niz solo albuma, zaključno s prošlogodišnjim Soap and Water.

Američki singer-songwriter Chuck Prophet, nekada gitarista jednog od ključnih americana bendova Green on Red, nastupiće 25. februara u beogradskom Domu omladine u organizaciji Pop Depresije.

Od 1990. je snimio niz solo albuma, zaključno s prošlogodišnjim Soap and Water.

Veliki komercijalni uspeh postigao je albumom No Other Love (2002), čiju su naslovnu pesmu obradili Kelly Willis i grupa Heart, i na kom je objavljen hit Summertime Thing.

Sarađivao je sa Warrenom Zevonom, Lucindom Williams i Jewel.

Chuck Prophet će nastupiti u velikoj dvorani Doma omladine; na koncertu će se sedeti.

Karta će koštati 1.000 dinara.



Komentari

  • Gravatar for mmax
    mmax (gost) | 28.12.2008. 18.24.08
    Fantasticno... sta da se kaze... i da se nadamo da dolazi sa bendom!
  • Gravatar for dragan stankovic
    dragan stankovic (gost) | 12.01.2009. 08.32.37
    na pocetku godine dobijamo ,najverovatnije,najbolji koncert.svi kojima u venama tece pravi rokenrol iz najboljih dana rolling stonesa moraju biti prisutni.samo koncert ,najboljeg od svih,naravno da je to TOM WAITS,moze biti bolji.Jos letos sam Zikici Simicu rakao u bus-u 83 da sanjam dolazak PROPOVEDNIKA.Sledeci put cu mu reci i za Waitsa. Zahvaljujem Ambrozicu za ovaj napor. Hajde dani prolazite brze......Stane
  • Gravatar for Goran Skrobonja
    Goran Skrobonja (gost) | 14.01.2009. 08.41.56
    Da, odavno nisam čuo bolju vest (ako ne računam ono da će, kao, Boss da otvori Exit). Prophet je jedan od najoriginalnijih, najmelodičnijih i najinteligentnijih autora protekle decenije i prilika da se vidi uživo ne sme se propustiti. Pošto su ga uz mene zavolele i moje kćerke, biće to lep porodični izlazak. Još da su Warren Zevon i Grant McLennan među živima, pa da nam i oni dođu... Ovako, ostaje mi jedino da se nadam da će nas posetiti i Paul Kelly. Više želja nemam.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.