Popboks - Vlada Divljan i Ljetno kino big band - Samo jednu ljubav imam (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.12.2012. 13:17 · 3

Vlada Divljan i Ljetno kino big band - Samo jednu ljubav imam (Video)

U izdanju hrvatske etikete Aquarius ovog meseca se pojavio debi EP 4 godišnja doba sastava Vlada Divljan i Ljetno kino big band. Juče je na regionalnom MTV kanalu premijerno emitovan spot za pesmu Samo jednu ljubav imam. "Čini mi se da je Samo jednu ljubav imam na liniji Nebeska tema- Vetar i zastave - Sve što hoću da znamSve laži sveta. Dakle, tzv. visoko romantična zona definitivno", ocenjuje novu pesmu Divljan.

U izdanju hrvatske etikete Aquarius ovog meseca se pojavio debi EP 4 godišnja doba sastava Vlada Divljan i Ljetno kino big band. Juče je na egionalnom MTV kanalu premijerno emitovan spot za pesmu Samo jednu ljubav imam. "Čini mi se da je Samo jednu ljubav imam na liniji Nebeska tema- Vetar i zastave - Sve što hoću da znamSve laži sveta. Dakle, tzv. visoko romantična zona definitivno", ocenjuje novu pesmu Divljan.

Spot je režirao Radislav Jovanov Gonzo, čovek koji u široj postavi benda svira udaraljke. Sama pesma je nastala 2009. kada je Divljan radio muziku za film Čekaj me, ja sigurno neću doći Miroslava Momčilovića. "Radio sam na temi, a u pozadini mi je "pričao" TV koji sam zaboravio da ugasim. Iznenada su pustili pesmu Arsena Dedića, jednu od novijih, koja je kvalitetom bitno odskočila od ostalog što se s tog aparata moglo čuti, i eto, ta situacija me inspirisala da napravim ovu stvar. Samo sam, naravno, uneo lični momenat u celu priču, odnosno posvetio sam je svojoj ženi", objašnjava autor.

Više o Ljetno kino big bandu možete saznati iz intervjua koji je Divljan letos dao Popboksu, a ispod možete pogledati video:



Komentari

  • Gravatar for 1252
    1252 (gost) | 26.12.2012. 22.23.03
    ovo divljan kino je jedan od najdosadnijih reciklažnih projekata decenije.
  • Gravatar for frfljavko
    frfljavko (gost) | 27.12.2012. 15.33.31
    Pesma je fantastična ali za neki noviji Bajagin album (koji naravno, nije ni najmanje fantastičan), čak ne znam ko bi manje ubedljivo otpevao ovo, dal' Vlado il' Momčilo, mrtva trka...
  • Gravatar for TotalnoDrukciji
    TotalnoDrukciji (gost) | 29.01.2013. 21.08.30
    Sto ste negativni. Meni je pjesma predivna.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.