Popboks - Konkurs za Depeche Mode tribute bendove [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 07.03.2013. 15:12 · 5

Konkurs za Depeche Mode tribute bendove

Konkurs za Depeche Mode tribute bendove počeo je danas i trajaće do 15. aprila

Vlada Živanović

Bend koji pobedi na kokursu imaće priliku da nastupi uživo pre pravog Depeche Modea na Ušću 19. decembra. Pobedničkom sastavu pripašće i novčana nagrada za kupovinu instrumenata.

Grupe koje žele da učestvuju na konkursu treba da svoj video ili audio snimak obrade neke pesme Depeche Modea postave na Tuborg You Tube kanalu. Pet bendova koji dobiju najviše glasova preko Tuborg Facebook stranice imaće priliku da 18. aprila nastupe u klubu Božidarac, u okviru Vračar Rock festivala, kada će stručni žiri odabrati pobednika.

Za promotera ovog konkursa, a i celokupnog Depeche Mode koncerta, izabran je glavni glumac iz filma Montevideo, Bog te video Petar Strugar. "Čast mi je što sam promoter jednog od najvećih koncertnih događaja. Verujem da će mnogi bendovi učestvovati na ovom konkursu i želim im da osvoje novčanu nagradu kojom će kupiti instrumente", rekao je Strugar na današnjoj konferenciji za medije.

Srbijom će do 18. maja u okviru promocije koncerta Depche Mode putovati Tuborg Warm-Up autobus. Svi koji naiđu na njega imaće priliku da učestvuju u nagradnim igrama u okviru kojih će moći da između ostalog dobiju i karte za koncert. Pored gradova u Srbiji ovaj autobus posetiće i Bosnu i Hercegovinu (Sarajevo, Banjaluka) i Crnu Goru (Podgorica, Budva).

Na konferenciji povodom koncerta održana je i srpska promocija spota Depeche Mode za live verziju numere Heaven, koji je engleska grupa objavila pre tri nedelje, možete ga pogledati ispod.



Komentari

  • Gravatar for Goran
    Goran (gost) | 07.03.2013. 15.38.11
    Gospode boze... pa kome se jos gleda COVER nekog benda pre pocetka PRAVOG benda?!?!!? Ma mogu da sviraju i 30x bolje, koga to briga? Da ti odsviraju hitove benda, i onda izadju ovi pravi.... potuno mi je van pameti cela ta stvar.
    • Gravatar for
      zgubidan | 07.03.2013. 17.34.07
      Stvarno suludo!
  • Gravatar for Jee
    Jee (gost) | 07.03.2013. 19.12.43
    Pa to je samo ovde moguce. Budalastina... Btw. i mene to zanima
  • Gravatar for gizmo
    gizmo (gost) | 07.03.2013. 20.57.26
    Kome ovo treba, pa valjda Tuborgu, ljubiteljima piva...
  • Gravatar for Stef
    Stef (gost) | 08.03.2013. 00.17.29
    Može li neko da mi tačnije objasni kako se šalju snimci, jer ne vidim na Tuborg kanalu bilo kakvu opciju za slanje video ili audio fajlova. Hvala.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.