Popboks - Večeras Piknik, Ljudske potrebe i Etil u Subotici [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 19.04.2013. 10:25

Večeras Piknik, Ljudske potrebe i Etil u Subotici

Bendovi Piknik, Ljudske potrebe i Etil u sviraće večeras u subotičkom klubu Clash.

Novosadski Piknik (na slici), koji iščašene tekstove uglavnom kombinuje sa hard coreom i punkom, iza sebe ima dva albuma Miš, puž i ker i Dembelan (SKC Novi Sad). Trenutno pripremaju treće izdanje. Ljudske potrebe je subotički sastav nastao 2010 godine. Imaju za sada tri izdanja: albume Parče života (2010) i Povratak u realno (2011) i EP Šizofrejmija (2012). Ovih dana rade na EP-ju pod nazivom Tragedija genija.

"Posle dužeg vremena apatije i nemotivisanosti u lepom licu naše ravnice grupa ljudi se u hladnom novebru 2011. godine odlučila da zagreje underground prostorije Subotice sa brzim rifovima, agresivnim bubnjevima i humorističkim tekstovima i nabije osmehe zadovoljstva ljudima. Tako su se okupili mladići sa malo poznavanja instumenata koje drže u rukama i šakom "snova" da bi na kraju osvojila masu i stvorila publiku posle prve svirke u klubu Mladost", navodi se o bendu Etil u najavi.

Cena ulaznice za koncert, koji počinje u 22h, iznosi 350 dinara.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.