Popboks - I Babe na Arsenal festu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 23.04.2013. 12:48

I Babe na Arsenal festu

Beogradski bend Babe sviraće, pored ranije najavljenih Goblina, na predstojećem trećem Arsenal festu, koji će se održati u Kragujevcu 27, 28. i 29. juna.

Bend je imao povratnički nastup nedavno na Long Night festivalu u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

"Pokazalo se da nas i dalje dobro služi energija. Očekujemo da će slično biti na Arsenalu. Jedva čekamo da opet krene adrenalin, da bude 'vruće' nama i publici", kaže gitarista i pevač Žika Milenković.

Arsenal fest se održava u Kneževom arsenalu, otvorenom prostoru nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, kao i u susednoj Zastavinoj bašti, a u pripremi je i treća bina, najavila je koncertna agencija Long Play uz napomenu da će imena ostalih izvođača sve tri bine biti saopštena uskoro.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.