Popboks - Obojeni program, DLM, Nežni dalibor, KKN, Marko Nastić glavni izvođači na Mikser festivalu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 22.05.2013. 10:10

Obojeni program, DLM, Nežni dalibor, KKN, Marko Nastić glavni izvođači na Mikser festivalu

Ovogodišnji Mikser festival (28. maj - 2. jun) imaće dve bine na kojima će po najavi organizatora moći da se čuju potpuno različiti muzički žanrovi.

Organizatori Miksera naveli su da će i ove godine u okviru muzičkog programa biti zastupljeni žanrovi kao što su world music, jazz, duhovna i hard rock. 

Na Depo stageu u Travničkoj ulici nastupiće Straight Mickey and the Boys, Nežni dalibor, Obojeni program, DLM, Kanda, Kodža i Nebojša, Lou Benny MC, BKO, Vatra DJ set, Marko Nastić, Noise Destruction... Program će počinjati u 20 časova.

Converse Get Dirty stage (početak od 18:00) biće rezervisan za gitarski zvuk. Na ovoj bini sviraće bendovi iz celog regiona koji su odabrani na Soundtruck call konkursu.

Više informacija možete potražiti na zvaničnoj web stranici festivala.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.