Popboks - Wu-Tang Clan dolaze na Terraneo [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 29.05.2013. 12:16

Wu-Tang Clan dolaze na Terraneo

Američka grupa Wu-Tang Clan nastupiće na ovogodišnjem Terraneo festivalu, koji će se od 7. do 9. avgusta održati u Šibeniku.

Wu-Tang Clan će na Terraneu najverovatnije predstaviti nove pesme sa A Better Tomorrow albuma koji treba da izađe tokom leta. 

Pored američke hip-hop grupe, glavni izvođači na ovogodišnjem Terraneu biće My Bloody Valentine, Calexico, Azealia Banks, kao i britanski bend Prodigy. Organizatori su najavili da će u Šibeniku ovog leta svirati još i Aloe Blacc, The Cribs, Mambo Kurt, Woods i Duncan Sheik. Od regionalnih izvođača učestvovaće Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, SevdahBaby...

Ulaznice za Terraneo prodavaće se do 6. juna po ceni od 65. evra. Ove godine je broj ulaznica ograničen na 8.000 za hrvatsko i 2.000 za strana tržišta.

::KUPITE ULAZNICE::

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.