Popboks - Bombaj štampa svira na koncertu Bajage i Instruktora [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 04.06.2013. 10:47

Bombaj štampa svira na koncertu Bajage i Instruktora

Sarajevski rock sastav Bombaj štampa gostovaće na beogradskom koncertu Bajage i Instruktora (Kalemegdan 22. jun).

Bend Branka Đurića Đure nije svirao u Beogradu čak 25 godina (poslednji koncert održali su 1988. u SKC-u).

"Jako nam je drago da ćemo ponovo svirati pred beogradskom publikom, pogotovo na takvom sjajnom mjestu i još u svojstvu Bajaginih prijatelja! Što se tiče Bombaj Štampe, biće 'Bam bam bam!' Sa Bajagom se poznajemo iz osamdesetih, a spominjanje 'Momčila što pjeva bam bam bam neću ništa da znam' u toj pjesmi je u stvari neki naš pozdrav Bajagi i cijeloj BG sceni iz tog vremena", navodi se u izjavi Đure povodom gostovanja na Bajaginom koncertu.

Branko Đurić i Nedim Babović ponovo su Bombaj štampu okupili 2008. Bend je pre tri godine objavio treći studijski album Neka DJ odmah dole CJ.

Ulaznice za koncert Bajaga i Instruktori sa prijateljima mogu se kupiti preko prodajne mreže Eventima po cenama od 1.000, 1.500, 2.500 i 3.000 dinara.

::KUPITE ULAZNICE::



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.