Popboks - Slipknot na otvaranju, Queens Of The Stone Age na zatvaranju Roskilde festivala [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 05.06.2013. 12:57

Slipknot na otvaranju, Queens Of The Stone Age na zatvaranju Roskilde festivala

Organizatori Roskilde festivala objavili su raspored i satnicu muzičkog programa.

Ovogodišnji Roskilde festival održaće se od 29. juna do 7. jula, a glavni muzički program planiran je u periodu 4-7. jul.

Glavni izvođač 4. jula biće američka heavy metal grupa Slipknot. Sledećeg dana će na main stageu pevati Rihanna i Bobby Womack. Pored The National, za subotu (6. jul) je planirana i svirka Metallice, što će biti jedini njihov koncert u Evropi ovog leta.

Poslednji dan festivala (7.jul) obeležiće James Blake, Queens Of The Stone Age i Kraftwerk.

Karta za svih osam dana festivala iznosi 254 evra. Kompletan raspored izvođača na Roskildeu možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.