Popboks - The National u Zagrebu 2. Jula [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 07.06.2013. 10:35

The National u Zagrebu 2. Jula

National će svirati 2. jula četvrti put u Zagrebu.

Bend je nastupio i na Terraneo festivalu 2011. godine tako da će ovaj koncert (u dvorani Šalata) biti njhovo peto gostovanje u Hrvatskoj. Prestonica Hrvatske biće jedini grad u regionu u kojem će gostovati američki sastav, pošto su na ovoj mini turneji zakazali samo sedam nastupa u Evropi.

The National će na turenji pomovisati novi album Trouble Will Find Me koji je objavljen 21. maja i ubrzo po izdavanju postao je najprodavaniji rock'n'roll album na svetu, a iznad njega se nalazio samo Daft Punk sa novim albumom Random Access Memories (u kategoriji elektronske muzike).

Ulaznice se po ceni od 220 kuna mogu kupiti u knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu u Zagrebu, u svim Dallas Music Shopovima (Šibenik, Rijeka, Split, Zadar, Zagreb), kao i online. Cena ulaznice na samom ulazu u Šalatu biće 250kn.

Pogledajte ispod live video za pesmu Mr. November sa nastupa grupe National 2010. godine u Zagrebu:Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.