Popboks - Kompletiran program Exitove Fusion bine [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 12.06.2013. 10:06

Kompletiran program Exitove Fusion bine

Exit je objavio spisak izvođača koji će nastupiti na Fusion bini.

Ove godine, pored već najavljenih imena: Ana Popović, Delilah, Prong, Bad Copy, Dubioza Kolektiv, Kiril Dzajkovski, Damir Urban, Hex,  Velahavle, na Fusion bini nastupiće i Rambo Amadeus, Orthodox Celts, Who See, Van Gogh, MVP, Žanamari Lalić, Alexandria, A.K.A.C.O.D., Prti Bee Gee, grupa TI, ZAA, Straight Mickey and boyz, Mihajlo Vlahovic Beli, Pankrti, Entre Fronteras Flamenco Fusion , Nikola Radović, Repetitor, grupa 101A, Banda Berimbau.

Raspored po danima možete pronaći na sajtu Exita.

Petodnevne ulaznice za Exit, koji će se ove godine održati od 10. do 14. jula, biće dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara sve do 1. jula do ponoći. Nakon ovog perioda, od 2. jula, cena ulaznice će iznositi 6.990 dinara i moći će da se kupi do 9. jula do ponoći. Od 10.jula cena ulaznice za sve dane iznosiće 11.990 din.

Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica od 2.490 dinara trajaće do 1. jula, do ponoći, a već od 2. jula cena za jedan dan na festivalu iznosiće 2.990 dinara. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplje. Akcija za studente i srednjoškolce koji još uvek mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara, trajaće do 1. jula do ponoći.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.