Popboks - Niccolo Faraci Quartet na Nišvilleu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 13.06.2013. 12:35

Niccolo Faraci Quartet na Nišvilleu

Italijanski sastav Niccolo Faraci Quartet nastupiće na Nišville festivalu 17. avgusta.

Niccolo Faraci Quartet će na Nišville festivalu predstaviti album It Came To Broadcast the Yucatan koji treba da bude objavljen krajem ove godine. Pored kontrabasiste Niccole Faracija, ovaj sastav čine još i Achille Succi (saksofon), Lorenzo Paesani (klavir) i Francesco Miccolis (bubnjevi).

Na ovogodišnjem Nišvilleu nastupiće još i Hubert Tubbs, Ginger Baker Jazz Confusion... Nišville će se ove godine održati od 15. do 18. avgusta.

Ministarstvo kulture odlučilo je proše nedelje da ukine finansijsku podršku Nišville festivalu.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.