Popboks - Koncertna promocija Serbian Jazz BRE! u UK Parobrod [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 14.06.2013. 11:58

Koncertna promocija Serbian Jazz BRE! u UK Parobrod

Koncertna promocija projekta 'Serbian Jazz BRE!' održaće se 18. juna (20:00) u Ustanovi kulture Parobrod.

Serbian Jazz BRE! bend čine Aleksandar Jovanović (klavir), Nevena Jelić (vokal), Filip Krumes (violina), Marko Fabry (bas) i Aleksandar Cvetković (bubanj). Na prvom albumu podršku su im dali trubač Stjepko Gut i perkusionita Uroš Šećerov.

Projekat Serbian Jazz BRE! počiva na ideji da se slikom zabeleži trenutak 'spiritualnog iskustva', kroz koji muzičari ovog specifičnog žanra prolaze u momentu stvaranja. Snimanje albuma došlo je kao posledica raznih multimedijalnih projekata i potrebe da se zabeleži muzički deo projekta.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.