Popboks - Brian May o susretu sa Psyem: Sedeli smo i gledali se [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 17.06.2013. 11:14 · 1

Brian May o susretu sa Psyem: Sedeli smo i gledali se

Brian May je proteklog vikenda ručao sa koreanskim pevačem Psyem koji je želeo da ga upozna.

Psy je prošle nedelje izjavio da je "veliki fan grupe Queen", kao i da je "uzbuđen što će se sresti sa Brianom Mayom".

"Pričali smo otvoreno o muzici i o istoriji moje grupe. On je veoma pametan momak, ipak iza sebe ima šest albuma", rekao je Brian May za britanski dnevnik Sun.

Gitarista Queena je potvrdio da ga je Psy pitao da naprave saradnju na nekoj pesmi, kao i da je on na to pristao.

"Bio sam prilično nervozan što ću ga upoznati. Čovek ima 1,6 milijardi pregleda na You Tubeu. Ispostavilo se i da je on nervozan što će upoznati mene. Jednostavno smo sedeli i gledali se međusobno neko vreme pre nego što smo počeli otvoreno da pričamo. Bio je to prijateljski ručak sa dobrom konverzacijom", zaključio je May.

Engleski gitarista je pre mesec dana izjavio da se "nada da će emisije Idol, Talenat i Voice uskoro umreti prirodnom smrću".

 



Komentari

  • Gravatar for draške
    draške (gost) | 17.06.2013. 12.56.15
    Wow. Kakav članak. I čovek koji obećava kosookom saradnju pljuje po talentu i vojsu koji su pak bolji od gore navedenog. Ček bre, ko koga ovde .... say no more, say no more, know whatahmean, nudge nudge?
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.