Popboks - Sound and Visions festival u Majdanpeku od 28. do 30. juna [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 20.06.2013. 11:51

Sound and Visions festival u Majdanpeku od 28. do 30. juna

Četvrti multimedijalni festival Sound and Visions održaće se u Majdanpeku od 28. do 30. juna.

Sound and Visions festival sastavljen je od četiri glavna i jednog pratećeg programa. Glavni programi festivala su: kratkometražni igrani film, muzički program, audio-vizuelne intervencije i open source i kreativnost u digitalnom domenu. Dodatni program industrijskog turizma treba da posetioce upozna sa autentičnim pejzažima Majdanpeka.

Ciljevi Sound and Visions festivala, po rečima organizatora, su: doprinos decentralizaciji kulture Republike Srbije revitalizacija alternativne kulture među mladim ljudima Majdanpeka, stvaranje pozitivnog imidža grada, koji je u javnosti postao poznat kao umiruće mesto, i očuvanje, ako je moguće, i podizanje postavljenih produkcijskih standarda.

Tokom tri dana festivala biće održano šest rock'n'roll koncerata sa bendovima iz Srbije i regiona. Festival se organizuje pod pokroviteljstvom opštine Majdanpek i Ministarstva kulture Srbije.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.