Popboks - Mojih 5 minuta za neafirmisane bendove u Route 66 [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 25.06.2013. 09:24

Mojih 5 minuta za neafirmisane bendove u Route 66

Bina novosadskog kluba Route 66 biće i ovog leta dostupna za mlade i neafirmisane rock'n'roll bendove.

Svaka sreda tokom jula i avgusta biće rezervisana samo za svirke novih bendova. Izvođači koji su zainteresovani za učešće u akciji Mojih 5 minuta kluba Route 66 mogu se prijaviti na email m5m@gmx.com. U emailu je potrebno poslati biografiju benda, demo snimak (nije obavezno) i linkove za profile na društvenim mrežama.

U prethodne dve sezone u akciji Mojih 5 minuta predstavilo se 30 bendova. Novina u odnosu na ranije sezone je simbolična cena ulaznice od 50 dinara, od kojih će sav prihod ići izvođaču koji svira to veče.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.