Popboks - Franz Ferdinand objavili dva nova singla (Audio) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 28.06.2013. 10:21 · 1

Franz Ferdinand objavili dva nova singla (Audio)

Britanska grupa Franz Ferdinand objavila je dva nova singla koja će se naći na predstojećem albumu 'Right Thoughts, Right Words, Right Actions'.

Grupa iz Glazgova je istovremeno je pustila u javnost singlove Love Illumination i Right Action. Pesme su producirali Joe Goddard i Alexis Taylor, a objavila ih je izdavačka kuća Domino Records.

Novi album grupe Franz Ferdinand biće objavljen u avgustu ove godine. Poslednji studijski album Tonight: Franz Ferdinand izdali su 2009. godine.

Preslušajte ispod kako zvuče numere Love Illumination i Right Action.

 



Komentari

  • Gravatar for Mali Perica
    Mali Perica (gost) | 28.06.2013. 21.52.19
    Nije lose, svidja mi se.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.