Popboks - Danas počinje SOFEST [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 02.07.2013. 08:58

Danas počinje SOFEST

Četrdeset drugi Filmski festival u Sopotu SOFEST održaće se od 2. do 6. jula.

Na ovogodišnjem Festivalu za nagrade će se takmičiti 10 dugometražnih igranih filmova domaće produkcije.

Festival će proglasiti otvorenim poznata domaća glumica Mira Banjac. Svečano otvaranje će pored tradicionalnog defila glumaca i uvaženih filmskih radnika i vatrometa, ove godine upotpuniti kako se navodi "i igrači iz plesne predstave "Raskršće" smeštene u prošla vremena, inspirisane folklornom igrom i pesmom".

Nakon svečanog otvaranja publika će imati priliku da pogleda film Mamaroš u režiji Momčila Mrdakovića sa Mirom Banjac i Bogdanom Diklićem u glavnim ulogama.

Kompletan program možete pronaći na sajtu festivala.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.