Popboks - Muzički program 11. Summer3p festivala [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 03.07.2013. 09:06

Muzički program 11. Summer3p festivala

Objavljen je muzički program Summer3p festivala.

"Spremite se za veliku žurku u nesvakidašnjem ambijentu „gigantskog džakuzija“ - kako je poznati engleski časopis Guardian nazvao Summer3p festival!", kaže se na početku najave.

Ovogodišnje jedanaesto izdanje Summer3p festivala održaće se od 18. do 21. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, a pored muzičkog programa organizatori najavljuju i društveno-odgovorne kampanje i akcije koje su svake godine važan deo ovog festivala.

Od ukupno 20 imena koja će se naći na listi ovogodišnjeg Summer3p festivala pored domaće podrške nastupiće i poznata DJ imena iz Nemačke, Grčke i Mađarske.

Na Summer3p iz Mađarske u četvrtak, 18. jula, dolazi James Cole - DJ, glavni urednik, vlasnik kluba, grafički dizajner. Osnivač je i glavni urednik jedinog magazina elektronske muzike u Mađarskoj, Hungarian DJ Magazin (MDJ). Pokretač je projekta Badgirls i član je ove formacije zajedno sa Pat Duffom i Shabaamom. Prvi festivalski dan inače počinje sa jedinom damom u ovogodišnjom lineupu – Tijanom Kabić, a domaća podrška iste večeri biće i Needle i Faktor X.

Drugog festivalskog dana, u petak 19. jula, stiže Kid Panel (Mađarska), koji je nastupao na seriji događaja pod nazivom „Feel The Funk Baby“ puštajući u raznim underground klubovima Mađarske, Španije i Italije. Bio je podrška DJ-evima kao što su Krafty Kuts, Koma & Bones i Sam Hell, Aquasky, A.skillz, kao i Basement Freaks. Pale Penguine će isto nastupiti drugog festivalskog dana. U pitanju je jedan od najznačajnjijh predstavnika grčke elektronske scene. Ronin8 i Geroxy biće domaća podrška drugog dana Summer3pa.

Ove godine na Moon Stageu u subotu, 20. jula, nastupiće Alex Niggemann talentovani DJ, producent i vlasnik izdavačke kuće Soulfooled iz Berlina. Iste večeri za DJ pultom će se naći i Minimalistic, Mark Myself i Chrono & Ascaloon.

Poslednjeg dana festivala (nedelja 21. jul) nastupiće domaći DJ-evi poznati širom zemlje i regiona: Kibz & Dfndr, Scalameriya, Antrax & Miozz, Shirfy.

Za vizuelni deo žurke svake večeri biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

Više o izvođačima možete pronaći na našoj zvaničnoj prezentaciji Summer3pa.

Ulaznice za Summer3p se već nalaze u prodaji na prodajnim mestima Eventima (na teritoriji čitave Srbije) ili preko sajta www.eventim.rs po ceni od 990 dinara za sva 4 dana odnosno 380 dinara za dnevne ulaznice.

Organizatori Summer3p festivala su NVO AŠC i Fondacija Danilo Kiš.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.