Popboks - Večeras Ljudske potrebe u Subotici [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 12.07.2013. 12:13

Večeras Ljudske potrebe u Subotici

Ljudske potrebe će večeras (petak) održati koncert pod nazivom "One more for the road" u subotičkom klubu Clash.

Bend je najavio da pravi pauzu do decembra meseca kada će predstaviti svoj novi materijal - EP Tragedija genija.

Ulaz na koncert je besplatan a biće i "nekoliko specijanih gostiju i nezaboravan show".

Ljudske potrebe je suboticki sastav nastao 2010 godine. Iza sebe imaju tri izdanja za etikete Slušaj najglasnije" i Manekeni Bigza (Parče života - 2010 , Povratak u realno - 2011. i Sp Sizofrejmija, 2012). Svirali su do sad u Subotici, Novom Sadu, Beogradu, Kikindi, na Trenchtown Festivalu 2011, Festivalu Filmski Front 2010 i u Domu omladine Beograda na seriji koncerata Scena Uzivo 2011. "Karakterisani su kao Electro-Punk sve do odlaska Igora Andrejića (sempler I klavijature) iz sastava.Tada dobijaju pojačanje u vidu živog bubnja i menjaju svoj pravac u Noise Rock. Trenutni sastav: Armand Mesaroš - bas, Vuk Miletić - vokal , Takacs Tibor Faky - saksofon , Neven Tili - bubnjevi", navodi se u biografiji.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.