Popboks - Rihanna ponovo kasnila na svoj koncert, fanovi je gađali čipsom (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.07.2013. 12:27

Rihanna ponovo kasnila na svoj koncert, fanovi je gađali čipsom (Video)

Rihanna je više od sat vremena kasnila i na svoj poslednji koncert na 'Diamonds' turneji u Mančesteru.

Nezadovoljni fanovi su u znak protesta tokom prve pesme Rude Boy namerno pevačicu sa Barbadosa gađali čipsom i drugom hranom koja im se našla pri ruci.

Pevačica je na reakciju publike odgovorila psovkama, a potom nastavila koncert kao da je sve u najboljem redu. Fanovi su i kasnije tokom nastupa sporadično gađali Rihannu hranom.

Rihanna je tokom ove turneje kasnila na mnoge svoje nastupe, a najveći revolt fanova izazvala je kada je na humanitarni koncert stigla sa čak četiri sata zakašnjenja. Fanovi u Bostonu su pre dva meseca izviždali pevačicu jer su je čekali čak tri sata.

Pogledajte ispod kako je izgledala Rihannina prepirka sa publikom u Mančesteru.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.