Popboks - Guitar Wolf u Gun Clubu 30. juna [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 06.06.2013. 09:55 · 1

Guitar Wolf u Gun Clubu 30. juna

Japanski rock sastav Guitar Wolf održaće koncert u beogradskom Gun Clubu 30. juna (21:30).

Guitar Wolf su osnovani 1987. godine u Nagasakiju, a do sada su objavili 15 albuma. Organizatori koncerta navode da Guitar Wolf predstavljaju "spoj Motorheada, Ramonesa i MC5". Najpoznatiji im je treći album Jet Generation iz 1999, sa kojim uspevaju da naprave proboj na američko tržište.

Ulaznice za nastup Guitar Wolf mogu se do 15. juna kupiti u Pinball Wizard prodavnici ploča po ceni od 1.000 dinara. Potom će od 16. juna cena karata biti 1.300 dinara, dok će se na samom ulazu u Gun klub naplaćivati 1.500.

 Komentari

  • Gravatar for dzitra vuk
    dzitra vuk (gost) | 06.06.2013. 12.24.15
    Najbolji rock bend uzivo!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.