Popboks - Positive Vibration stage i Reggae bina na Exitu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Najave · 14.06.2013. 11:37

Positive Vibration stage i Reggae bina na Exitu

Organizatori Exita saopštili su da će na ovogodišnjem festivalu (10-14. jul) imati Positive Vibration stage i Reggae binu.

Na Positive Vibration stageu posetioce Exita očekuju DJ-evi i MC-evi poput Deadley Hunta, Chay Nelle, Ane Perišić, Ras Ruebena, Sarah Eliza, jah Bonesa, Mac Flossa, Supper Nattyija, Wenti Wadada i Soul Vibes.

Za zabavu na Reggae bini biće zaduženi: Smoke ‘n’ soul, Hornsman Coyote & Balkan Music Box Riddim, Darka & Balkan Music Box Riddim, Aman Zaman, Mašta Bašta, Dečija Radost, Rab L Khali.

Petodnevne ulaznice za Exit biće do 1. jula dostupne po ceni od 5.990 dinara, a zatim će se prodavati za 6.990. Cena kompleta za sve dane koštaće od 10. jula 11.990 dinara.

Promotivna cena jednodnevnih karata je 2.490. dinara. Od 1. jula jednodnevne ulaznice koštaće 2.990 dinara.

Srednjoškolci i studenti do 1. jula mogu kupiti komplet karata za 5.490 dinara.

Ove godine će u okviru Exita biti održan i Prodigy Warriors Dance festival.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.